IndlĂŚser...

Gant Naples G109003

799 kr.
Gant
PĂĽ lager: Online
Afsendes straks pü alle hverdage ved bestilling før kl. 15.00
Uret her er designet af amerikanske Gant, og det kommer fra deres flotte serie af Gant herreure. Watchia.dk er udvalgt som officiel dansk forhandler af Gant ure.

Produktet er lagt i din indkøbskurv!

Produktbeskrivelse

Datovisning
Du kan se den aktuelle dato pĂĽ urskiven.

LĂŚderrem
Urrem er lavet af lĂŚder.

Mineralglas
Mineralglasset er slidstÌrkt, ridsefast og stødsikkert.

Kvarts ur
Et batteridrevet kvartsur fungerer i kombination med kvartskrystal, hvor svingningerne der opstür i krystallen vha. batteriet gør, at viserne bevÌges med en konstant hastighed og dvs. prÌcision. Internationalt kaldes det Quartz.

Vandbeskyttelse til 50 meter (5 bar)
Uret er klassificeret til 5 bar eller 50 meter. Det vil sige, at uret kan tüle berøring med vand, men det er ikke 100% vandafvisende, og derfor bør du ikke bruge det i swimmingpoolen, i badet og lignende steder. MetervÌrdien (50 meter) skal altsü ikke ses som et udtryk for den tilladte dykkedybde. VÌrdien refererer derimod til det lufttryk, som man benytter i den test, hvor man tester for vandtÌthed (ISO 2281). MetervÌrdien pü de 50 meter har at gøre med den trykpüvirkning, der svarer til 50 meters dybde i stilstand. Men nür man bevÌger sig i vand, øges trykbelastningen ganske vÌsentligt, og derfor er den vandbeskyttende grÌnse altsü noget under de 50 meter.

Vigtigt omkring kondens!
Ved hurtige temperaturudsving opstür der et undertryk i uret, som kan betyde, at der dannes kondens inde i uret. Sker det, fremkommer der smü dugdrüber under glasset. Og sü er det vigtigt, at du meget hurtigt für dit ur til urmageren, sü han kan übne urkassen og fü uret tørret. Du kan ikke selv fü fugten til at forsvinde. Og selv om duggen ser ud til at vÌre vÌk, skal du ikke regne med, at fugten er forsvundet. Fugt i urvÌrket kan betyde et ur, der er helt skadet og ubrugeligt. Selv om uret er vandtÌt, kan du ikke sikre dig mod kondens. Ingen ure er kondenssikre, men du kan dog tage dine forholdregler. Undgü alt for voldsomme temperaturÌndringer, for eksempel hvis du gür fra stÌrk vinterkulde og direkte ind i et meget varmt rum eller en varm sauna. Dannes der kondens i dit ur, er der altsü ikke nødvendigvis tale om en fabrikationsfejl, og derfor kan kondens heller ikke danne basis for en reklamation.

Størrelsesguide
Passer uret til dit hündled? Herreure er blevet gradvist større med tiden, og i dag er det typiske herreur i spÌndet mellem 40 og 45 mm i bredde. Har du et lille hündled, bør du derfor lede efter ure omkring 40 mm og mindre. Har du et stort hündled, skal du kigge pü ure omkring 45 mm og opefter. BemÌrk at tykkelsen pü urkassen som regel stiger jo bredere uret bliver.

Produktbeskrivelsen er udarbejdet specifikt til Watchia.dk og mü ikke kopieres helt eller delvist! OvertrÌdelse heraf vil blive mødt af et erstatningskrav.

BemÌrk: Til dette produkt medfølger ikke en manual pü dansk, men en manual pü engelsk kan downloades online eller er vedlagt i Ìsken.

Bedømmelse
No reviews yet ... Have an opinion? Help others decide. Share your knowledge about this product by submitting a review.
  Levering

  Vi har i dag følgende leveringsmüder:

  Leveringsmetoder Danmark Pris
  Afhentning pü vores lager - Generatorvej 8C, 2tv, 2860 Søborg - 0-1 hverdage Gratis
  Levering til pakkeboks/postbutik - 1-2 hverdage (PostNord) 35 kr
  Levering til privatadresse - 1-2 hverdage (PostNord) 49 kr
  Levering til arbejdsplads - 1-2 hverdage (PostNord) 49 kr
  Levering samme aften (Burd Delivery - København og omegn) 39 kr
  Specifikationer
  Specifikationer
  Diameter42 mm
  VarekodeG109003
  EAN7333240000480
  MĂŚrkeGant
  KønMÌnd
  RemtypeLĂŚderrem
  Farve pĂĽ lĂŚnke/remSort
  LĂŚnkens/remmens bredde20 mm
  Rem omkreds14-23 cm
  LĂĽstypeSpĂŚnde
  Urkasse materialeRustfrit stĂĽl
  Urkassefarvesølvfarvet
  UrskivefarveGrü, Sølvfarvet
  GlastypeMineral
  Vandbeskyttelse5 atm (Vandsprøjt/regn)
  UrvĂŚrkKvarts
  Størrelsesguide

  Urets størrelse
  For bedre at kunne forstü størrelsen pü dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dÌkkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, sü finder du den her


  Hvordan müles urets størrelse?
  Diameteren
  Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, sü er dia meteren reelt bredden mült fra venstre til højre. BemÌrk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne nür de müler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden..

  size info
  Tykkelsen
  Tykkelsen - eller højden pü uret i profil - angives ved at müle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
  Man definerer normalt urene ud fra disse tal::
  Tynd: 4-6 millimeter
  Normal: 6-12 millimeter
  Stort: 12-14 millimeter
  Oversize: 14-18 millimeter

  VÌrktøjer og pleje

  Vi giver dig en stor rabat pü vÌrktøjet: LÌnkevÌrktøj til at afkorte urlÌnker - Vejl. pris 148 kr til at justere størrelsen pü lÌnken ved at tilføje eller fjerne led. Det virker pü alle lÌnker med standard stifter. Du kan ogsü spare penge pü: VÌrktøj til at skifte rem/stift - Vejl. pris 99 kr til nemt at montere eller afmontere en eksempelvis en lÌder eller gummirem.

  Vi anbefaler Cape Cod Polishing Cloth + Buffing Cloth, hvis du vil fjerne ridser eller pudse pĂĽ metal (Eksempelvis lĂŚnker eller urkasser). Hvis du er heldig og fĂĽ ridser pĂĽ glasset, kan du bruge: Pudsemiddel til urskiveglas - Beco Polywatch Lens Polishing Cream 211147.

  Vi fandt andre produkter du mĂĽske kan lide!

  Vi vil gerne indsamle cookies

  Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, sü den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen pü hjemmesiden. LÌs mere her Persondata