Festina
Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

39 varer

Stigende orden
pr. side

Festina ure

Festina er et spansk urmærke, der blev grundlagt i 1902 af Dionisio Rodriguez. Virksomheden startede som et lille værksted i Schweiz, der producerede ure af høj kvalitet til det lokale marked. I de første par årtier fokuserede Festina på at producere ure til det lokale marked, men i 1930'erne var man begyndt at eksportere sine ure til andre lande, herunder Spanien. I de følgende årtier fortsatte Festina med at udvide sine aktiviteter og sin markedsrækkevidde.

I 1984 åbnede Festina sin første fabrik i Spanien, i Baskerlandet, hvilket gjorde det muligt for virksomheden at øge sin produktionskapacitet og udvide sin markedsrækkevidde i Spanien og Latinamerika. Siden da er Festina blevet et af de mest anerkendte og respekterede urmærker i Spanien og Latinamerika og har udvidet sin rækkevidde globalt.

I 1990'erne begyndte Festina at fokusere på markedet for sportsure og blev den officielle tidtager for mange cykelbegivenheder, herunder Tour de France, som var med til at øge dets synlighed og omdømme. Festina fortsatte med at innovere og udvide sin produktlinje og introducerede nye designs og funktioner, såsom kronografer og vandtætte ure.

I de seneste år er Festina fortsat med at udvide sin markedstilstedeværelse og med at innovere. Virksomheden har fokuseret på udviklingen af nye teknologier, såsom smartwatches, og har introduceret nye designs, såsom hybridure, der kombinerer det bedste fra traditionelle ure og smartwatches. Festina er også fortsat forpligtet til at bruge materialer af høj kvalitet og den nyeste teknologi i sine ure, hvilket er med til at sikre deres nøjagtighed, holdbarhed og pålidelighed.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata