Bytte & Retur

Indlæser...

Fortrydelsesret

For at gøre din shoppingoplevelse så tryg som overhovedet muligt, tilbyder vi hele 365 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 365 dage efter den dag du har bestilt. Har du bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 365 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til support@watchia.com eller benytte standardfortrydelsesformularen. 
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Erklæringen skal indeholde navn, adresse, e-mailadresse og ordrenummer. Sørg for at vedlægge en skriftlig erklæring i pakken, hvis du returnerer uret til os. Vi har forberedt en formular på den følgeseddel, som du modtager i forbindelse med dit køb. Du er velkommen til at bruge den, eller du kan benytte standardformularen som vist i Loven om forbrugeraftaler.

Bytte

Vi tilbyder 365 dages bytteret efter modtagelsen af varen. Der er ingen administrationsgebyrer ved at bytte. Dog gælder de samme betingelser som ved retur ift. standen på den indsendte vare. Du skal fortælle os at du ønsker å bytte, samt informere os om dit navn, e-mail og ordrenummer. Vi sender en byttelink på email, hvor du kan bestille den nye varen, der verdien av den opprinnelig ordren blir fratrukket i handlekurven. Deretter vil den nye varen bli sendt til deg.Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 365 dage til at sende varen tilbage til os. 
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen når du fortryder (med mindre andet er aftalt). Genbruger du vores pakke, så sørg for at alle gamle stregkoder er overstreget.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Varen skal returneres til:
Reverie ApS
Generatorvej 8C, 2,tv
2860 Søborg
Danmark

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata