Indlæser...
hvorfor handle

Om os - firmaet bag Watchia.dk

Hvem er Watchia.dk?

Watchia.dk ejes af det danske firma Reverie ApS (CVR: 33260954). Som CVR registreret i Danmark, er vi underlagt dansk lovgivning og dermed også købelovens forpligtelser. Det vil sige, at du har alle de forbrugerrettigheder, som du kender fra hverdagen. Reverie ApS driver udover Watchia.dk også internetbutikkerne UrKompagniet.dk og Ure.dk i Danmark, og er i dag én af landets største forhandlere af armbåndsure. Der sikrer vores kunder helt friske og nyproducerede varer, da vi har en høj gennemstrømning af varer på vores lager. Og eftersom vi er lagerførende af samtlige modeller du kan bestille her på siden, kan vi afsende din bestilling samme dag som vi modtager den - såfremt du bestiller inden klokken 15 og der er tale om en hverdag. Det giver mulighed for levering indenfor samme aften/24 timer efter bestilling!

Vi er dog ikke kun et internetfirma. Du har også mulighed for at besøge vores fysiske butik i København, hvor du kan finde et godt udvalg af vores samlede kollektion. Butikkens adresse er Kronprinsensgade 2, 1114 København.

Hvem samarbejder vi med?

Levering
I Danmark bliver vores forsendelser håndteret af PostNord og Burd Delivery.

Vi har i dag følgende leveringsmåder:

Leveringsmetoder Danmark Pris
Afhentning på vores lager i Søborg - Generatorvej 8C 2tv, 2860 Søborg - 0-1 hverdage Gratis
Levering til pakkeshop - 1-2 hverdage (GLS) 35 kr
Levering til pakkeshop - 1-2 hverdage (PostNord) 40 kr
Levering til privatadresse - 1-2 hverdage (GLS) 59 kr
Levering til arbejdsplads - 1-2 hverdage (GLS) 49 kr
Levering samme aften (Burd Delivery - København og omegn) 39 kr

Bemærk: Dette er den estimerede leveringstid fra fragtselskaberne, og ikke en garanteret leveringstid.


Gratis Afhentning på vores lager i Søborg

Vi tilbyder at du kan afhente din ordre ved at vælge den gratis fragt løsning "Afhentning på vores lager i Søborg - Generatorvej 8C 2tv, 2860 Søborg - 0-1 hverdage". Det er åbent alle hverdage mellem kl. 13-17 for afhentning. Hvis du vælger denne leveringsmetode, vil du modtage en e-mail, så snart din ordre er klar til afhentning.
PostNord     Burd Delivery - Samme aften levering

Betaling:
Vi benytter én af landets absolut største betalingsformidlere (QuickPay) til at håndtere vores kunders betalinger. Quickpay benytter avanceret kryptering af købsdetaljerne, der sikrer os og vores kunder maksimalt imod misbrug. Hele proceduren er naturligvis godkendt af de danske pengeinstitutter og Nationalbanken gennem NETS.

Betalingsmetoder

Dansk Butik
I Danmark er det ulovligt at sælge falske vare. Når du handler hos Watchia, som er en dansk butik, kan du derfor være 100% sikker på, at det ur, som du køber, er ægte. Urene vil typisk blive ledsaget af det tilhørende garantibevis / certifikat, såfremt det pågældende mærke producerer dem. Du er endvidere dækket af den danske købelov, der giver dig minimum 2 års reklamationsret.

 

Besøg vores fysiske butik i centrum af København

Du kan besøge vores fysiske butik på Kronprinsensgade 2 i centrum af København (tæt på Rundetårn) .

ÅBNINGSTIDER
Tir - Fre: 11:00 - 18:00
Lørdag: 11:00 - 17:00Her vil du kunne se nogle af vores mest eftertragtede modeller fra de mest populære brands.

Kontakinformation
Reverie ApS
Kronprinsensgade 2
1114 København
Danmark
CVR Danmark: 33260954
E-mail: Kontakt os her

 

Se hva vores kunder skriver om os

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata