Indlæser...


Jeg har modtaget et ur, men ønsker at returnere eller bytte det. Hvordan gør jeg?
Vi henviser til vores handelsbetingelser under punktet fortrydelsesret/bytte ur.

Er der garanti på urene?
Alle urene sælges med urproducentens officielle garanti eller reklamationsret, som er minimum 2 år. Enkelte producenter har dog en udvidet garanti, men som minimum har du altså 2 års reklamationsret på dit ur. Du kan læse mere om de enkelte mærkers garantier og reklamationsret her.

Leveres uret med al dokumentation og evt. tilbehør?
Uret leveres i originale æsker og emballage, samt evt medfølgende ekstra tilbehør og dokumentation. Præcis som i en normal butik.

Er alle urene ægte?
Ja, vi sælger kun ægte ure fra producenten.

Hvad koster fragten?
Vi tilbyder hurtig levering fra 35 kr. Læs mere om levering her.

Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse - hvad er der sket, og hvad gør jeg nu?
ores system udsender automatisk en ordrebekræftelse, så snart købet er gennemført. Har du ikke modtaget en email, skyldes det enten, at emailen er blevet filtreret fra som spam (se i dit spamfilter), eller at der har sneget sig en fejl ind ved indtastning af email adressen. Har du ikke modtaget ordrebekræftelsen indenfor ganske få minutter, kan du tage kontakt til os elektronisk, og vi vil straks videresende din ordrebekræftelse.Vigtigt! - Har du Hotmail.com eller Live.dk emailkonto, så sker det, at vores emails bliver filtreret fra som spam. Du bedes venligst checke din spamfolder, inden du kontakter os.

Jeg har lige købt et ur, men nu står der, at det er i restordre/udsolgt?
Så snart du har foretaget dit køb, går vores system automatisk ind og fjerner et eksemplar fra lagerlisten. Det gøres for at reservere uret til dig. Har lagerbeholdningen været nede på 1, vil lagerantallet efter dit køb stå på 0, og derved optræde som udsolgt. Men bare rolig, det gælder kun for fremtidige køb. Dit ur vil blive sendt med det samme (hvis bestilt inden klokken 15 på hverdage og leveringstid 1-2 hverdage), og du vil normalt modtage uret dagen efter med posten.

Hvordan er det med levering til Færøerne og Grønland, som er udenfor EU?
Vi leverer til alle nævnte lande med et fragttillæg på 130 kr. Samtidig trækker vi den danske moms fra ved betalingen.

Hvad gør jeg, hvis uret går i stykker?
Alle ure, som stadig falder ind under den officielle reklamationsperiode, kan indsendes til os for reparation (du skal først udfylde en reklamationsformular). Bemærk at reklamation kun dækker produktions- og materialefejl.

Det vil sige, at reklamationsretten ikke dækker:
- skader, som skyldes fejlbrug eller mislighold.
- skader, som ikke skyldes materiale- eller produktionsfejl.
- fugtskader på ure, som ikke er vandafvisende (minimum 10 atm).
- serienummeret er beskadiget eller slebet væk.
- originalbevis ikke er vedlagt.
- overfladeskader på lænker, glas, remme eller urkassen.

Reklamationsretten dækker som udgangspunkt heller ikke batterier, remme, lænker, krone, krystaller og anden udsmykning, med mindre vi gøres opmærksom på det straks efter modtagelsen af uret. Du kan læse mere om reklamationsretten her.

Herefter vil uret blive sendt til mærkets eget værksted for inspektion og evt reparation/ombytning. For sagsbehandlingstid se her.

Uret er ikke noget for mig, og jeg ønsker at returnere det - hvordan gør jeg?
Vi henviser til punktet fortrydelsesret i vores handelsbetingelser. Det skal dog pointeres, at alle returneringer bør sendes som pakke med track&trace. Sendes de med frimærker uden track&trace sker forsendelsen på eget ansvar. En returformular skal udfyldes først for hurtigst muligt sagsbehandling.

Hvordan leveres uret?
Vi benytter PostNord og Burd Delivery til at udbringe alle vores pakker, og de bliver sendt med sporingskode.

Leverer I udenfor Danmark?
Vi leverer også til Færøerne, Grønland, Svalbard og Jan Mayen fra den danske versjonen med et fragttillæg på 130 kr. (Til Færøerne, Grønland, Svalbard og Jan Mayen selger vi uten moms). For levering til Norge, Sverige og United Kingdom, klik venligst på flagene i bunnen af siden.

Har I alle urene på lager?
Som udgangspunkt ja, men det kan ske, at enkelte modeller har fjernlagerstatus. Du vil dog altid kunne se information om lagerstatus på de enkelte ures produktsider, hvor du også kan se forventet leveringstid (typisk 1-2 dage).

Hvilke betalingsmetoder tilbyder I?
Vi tager imod betaling med Dankort og de største internationale kreditkort. Du kan også betale via den amerikanske betalingsagent Paypal. Derudover har vi et samarbejde med Klarna, som er en stor udbyder af finansielle produkter. Klarna tilbyder to løsninger for dig som forbruger. Du kan enten vælge at få tilsendt en faktura sammen med uret på totalbeløbet (for dig som ikke ønsker at benytte kreditkort), eller du kan vælge at afbetale dit ur over flere måneder. Bemærk, at vælges ét af Klarnas tilbud, sker der en kreditvurdering af modtageren.

Jeg søger et ur, som I ikke har, eller?
Hvis du leder efter et bestemt ur, som du ikke umiddelbart kan finde hos os, så send os en forespørgsel om det via vores kontaktformular. Måske kan vi hjælpe og finde modellen til dig.

Kan jeg bestille over telefonen?
Du kan desværre kun bestille online i vores butik.

Køber eller sælger I brugte ure?
Nej, vi hverken køber eller sælger brugte ure.

Kan jeg komme og se urene på Jeres firmaadresse?
Af sikkerhedshensyn har vi ikke urene på vores firmaadresse, men du kan besøge vores fysiske ur-butik i København centrum. Evt reklamationer, bytte eller returer kan også afleveres i vores butik.

Hvor lang tid tager leveringen?
Du kan se den forventede leveringstid på hvert enkelt urs produktside. Afhængig af tidspunktet du bestiller på, vil vi forsøge at sende uret samme dag, som vi modtager bestillingen. Derefter gælder PostNords og Burd Deliverys normale leveringstider. Typisk vil du modtage uret næste hverdag(eller samme aften med Burd Delivery), men bestiller du for eksempel i de sene aftentimer, kan der gå 2 hverdage.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata