Prisgaranti hos Watchia

Indlæser...

Vi kender alle til situationen hvor varen vi har købt, efterfølgende bliver sat ned i pris, eller hvor vi opdager at varen kan købes billigere i en anden forretning. For at gøre op med dette har vi indført Prisgaranti! på alle vores varer!


Med vores prisgaranti kan du trygt købe dine varer, og være sikret markedets bedste pris. Finder du varen billigere hos en anden forretning, matcher vi prisen. Følgende betingelser skal være opfyldt:

  • Varen skal være på lager hos butikken vi matcher
  • Butikken skal være en dansk virksomhed (dansk CVR nummer)
  • Butikken skal være officiel forhandler af mærke - der er mange forhandlere, der ikke er autoriseret, hvor mærket selv ikke står inde for ægtheden af uret. Sådan er det ikke hos Watchia, hvor du trygt kan handle ægte vare, da vi er godkendt af mærkerne selv!
  • Varen skal være identisk med vores
  • Vi matcher den samlede pris. Eventuelle fragtomkostninger skal altså medregnes
  • Der skal forelægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan f.eks. være et link
  • Prisgarantien er ikke gældende ved varer købt på tilbud, auktion, kø-tilbud, bundle-tilbud, liveshopping & begrænset antal/tid. Og ikke Garmin
  • Prisgarantien gælder ikke tilbud der kræver en form for medlemsskab eller hvor der kræves betaling for at få adgang til tilbuddet


For at kunne behandle din forespørgsel så hurtigt som muligt, beder vi dig kontakte vores kundeservice. Husk at tjekke at betingelserne for prisgarantien er opfyldt og at du har medsendt den relevante dokumentation.

Finder du indenfor 14 dage efter din bestilling varen billigere, så gir vi differencen på et elektronisk gavekort såfremt ovenstående betingelser er opfyldt. I dette tilfælde bedes du ligeledes kontakte vores kundeservice, samt medsende den relevante dokumentation.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata