Betaling og sikkerhed

Indlæser...

Betaling: Vælg mellem Dankort, Visa, MasterCard, JCB, American Express eller PayPal:
Betalingsmetoderne i vor netbutik kontrolleres af NETS, der sikkerhedsgodkender de netbutikker, som ønsker at anvende korttyper som Dankort, Visa, MasterCard, JCB og American Express. Betaling med Dankort og udenlandske betalingskort sker via en sikker forbindelse. Indtastede kortoplysninger krypteres med SSL-kryptering (Secure Socket Layer) og kan ikke læses af andre. Den sikre forbindelse er angivet med en lille hængelås nederst til højre i browseren. Watchia.dk har på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger. Watchia.dk benytter en betalingsløsning fra QuickPay, som er godkendt af NETS.

 

Betalingsmetoder

 

Om Vores butik - Ure sendt fra Danmark!
Netbutikken på Watchia.dk startede i foråret 2014 med sigte på at tilbyde det moderne menneske en effektiv og kvalitetsbetonet købsoplevelse, der samtidig sikrede tryghed for kunden. Vores hjemmeside er nem at navigere i – overskuelig og avanceret på én og samme gang. Med gratis fragt og prisgaranti kan det samtidig helt kontant betale sig at handle hos os.
Alle ure blir sendt fra vårt lager i Danmark, som gir hurtig levering

Hvem er vi ellers?
Watchia.dk er resultatet af et samarbejde mellem to af Nordens største forhandlere af mærkevare-ure, nemlig den danske virksomhed Reverie ApS og den norske virksomhed Reverie Norge. Firmaet er CVR registreret i Danmark, og er underlagt dansk lovgivning og dermed også købelovens forpligtelser -  det sikrer dig maksimalt som forbruger.
Firmaet står allerede bag flere anerkendte ure butikker i Skandinavien: UrKompagniet.dk, Ure.dk, Klokkegiganten.no og Klockgiganten.se

Vil du i kontakt med os, så skriv til os her.

Administrative fakta:
Reverie ApS
Søborg Hovedgade 121
2860 Søborg
Danmark
CVR Danmark: 33260954

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata