OceanX
Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Pris

1 Vare

Stigende orden
pr. side

OceanX

Leder du efter et super lækkert dykkerur til en rigtig god pris, så bør du tjekke mærket OceanX ud! Ved at benytte de nyeste teknologier inden for produktion af ure, puster mærket nyt liv i det klassiske dykkerur design, for på den måde at skabe sine bud på yderst holdbare moderne dykkerure til en god pris. På trods af prisen går OceanX ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor finder du i et OceanX ur altid et automatisk mekanisk urværk af høj kvalitet.  

Hvad end du har en dykker i maven eller blot er fan af dykkerur designet, er et OceanX ur et sikkert valg. 

Hos Watchia.dk er vi udpeget som officiel forhandler af OceanX. Det betyder at du trygt kan shoppe dit OceanX ur hos os med vished om urets ægthed samt garanti.

Uret der bringer hav udforskeren frem i dig

Den helt simple kernemission for OceanX er at bringe hav udforskeren frem i dig gennem urdesigns der indeholder den legendariske dykkerur ånd. Dykkeruret har nemlig en helt særlig status og historie, som i dag har gjort det til en kult klassiker i både ur- og modeverdenen såvel som i medierne. Et eksempel på denne status ses via den populære karakter James Bond, der aldrig er at finde uden sit højteknologiske og cool dykkerur på håndleddet. Et OceanX dykkerur er dog ikke kun godt ud på håndleddet, det er også enormt versatilt. Tro mod dykkerur ånden kan et ur fra mærket bæres både til hverdag og til formelle arrangementer, ligesom det også er hårdført, og kan bæres til adskillige adventure og sportsaktiviteter.

Designmæssigt har du med OceanX et bredt udvalg af lækre dykkerure i stilede materiale- og farvekombinationer. Særligt den ikoniske dykkerur sorte, dybe grønne og dybe blå farve er at finde blandt mærkets modeller. Som med klassiske dykkerure finder du derudover modeller med enten en lækker maskulin stållænke eller en robust og komfortabel gummirem. Ud over et automatisk urværk er OceanX ure forsynede med en roterende krans (bezel), skruekrone, heliumventil og datovisning. Du kan altid læse mere om det enkelte urs specifikationer når du klikker på en vare.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata