Olivia Burton

Olivia Burton

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Pris

1 Vare

Stigende orden
pr. side

Mærket Olivia Burton blev startet af venindeparret Jemma og Lesa fra England. De mødte hinanden på London College of Fashion hvor de fra første sekund havde en fantastisk kemi med hinanden, da de opdagede at de begge havde en stor passion for vintage designs. På den måde opstod ideen til urmærket Olivia Burton og drømmen om at startet egen virksomhed blev gjort til virkelighed nogle år senere. Olivia Burton designs udspringer fra grundlæggernes kærlighed til vintage stilen og derfor er kollektionerne ofte prydet med spændende illustrationer på urskiven, med inspiration fra naturen og dens smukke farver.

Hos Watchia.dk er vi udpeget som officiel forhandler af Olivia Burton. Det betyder at du trygt kan handle mærket hos os med vished om urets ægthed og garanti.

Olivia Burton Designs

Olivia Burton får inspiration til urdesigns fra naturens skønhed og smukke farver, naturligvis kombineret med en vintage æstetik, som er mærkets primære kendetegn. Hos Watchia.dk kan du opleve et udvalg af ure fra Olivia Burtons mange skønne kollektioner.

“We love bees” er en kollektion fra Olivia Burton der inkorporer honningbien som motiv. Derfor vil du på ure fra denne kollektion opleve en række smukke designs med en eller flere bier på urskiven, ofte kombineret med en relief effekt. Må dit ure gerne have lidt farve og mønster, så bør du kigge nærmere på mærkets “Marble” og “Abstract Florals” ure, hvorpå der er malet fantastiske blomstrede og marmorerede mønstre i forskellige farvekombinationer. Er du til mørke og mystik, så har Olivia Burton et udvalg af smukke ure der tager inspiration fra stjernerne på nattehimlen kaldet “Celestial”. Fra stjernehimlen til havets dybe bund, “Under the Sea” urene er inspireret af havets dybe blå farve og perlens glimtende overflade. Er det vigtigt for dig at se godt ud men samtidig at være opmærksom på natur og miljø, så har Olivia Burton også kreeret smukke veganske ure. Kig efter “Vegan” i urets titel når du shopper Olivia Burton. 

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata