Prevetti
Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

26 varer

Stigende orden
pr. side

Prevetti

Historien bag mærket Prevetti begynder i landsbyen Positano på Amalfikysten i Campania, Italien. Her tilbragte mærkets to grundlæggere en ferie sammen, hvor et skæbnesvangert møde med en helt unik person og et uforglemmeligt indblik i den italienske kultur og værdier, blev starten på en succesfuld virksomhed. 

En aften hvor de to grundlæggere er ude at nyde nogle af Italiens mest prominente specialiteter på en hyggelig, lokal restaurant, møder de en velklædt herre med et elegant ur på håndleddet ved navn Carlo Prevetti. De falder i snak og inden længe er de to grundlæggere inviteret på familiemiddag hos hr. Prevetti og hans familie, den følgende aften. Den næste aften hos familien Prevetti, bliver de to grundlæggere forkælet med den lækreste autentiske italienske mad, under den åbne stjernehimmel i den italienske sommervarme. Det var her i midt i det gode selskab og med udsigten over den smukke Amalfikyst, at hr. Prevetti på karismatisk facon fortalte sin personlige historie, om sit liv som urmager med egen butik i mere end 40 år. Hr. Prevetti viste stolt sin urkollektion frem, som han gennem årene havde samlet. Det særlige ved hans samling var, at det ikke var den mest dyre eller eksklusive samling, som man måske kunne forvente af en urmager, men en samling af ure der af den ene eller anden årsag havde en særlig betydning for ham. Hr. Prevetti forklarede at det ikke var prisen der var det afgørende for ham, når det kom til ure, men den tanke og de minder der lå bag. 

Inspirerede tog grundlæggerne hjem fra deres ferie fast besluttede på at starte deres eget urmærke. Opkaldt efter hr. Prevetti, skulle mærket ikke blot producere ure i god kvalitet som så godt ud på håndleddet, de skulle også symbolisere den italienske kultur og de værdier hr. Prevetti skænkede de to grundlæggere. Vigtigst af alt, skulle urene være tilgængelig for enhver form for ur elsker.

Hr. Prevetti’s unikke indsigt og interessante perspektiver ligger endnu i dag til grund for enhver af grundlæggernes beslutning for virksomheden og for de design tiltag som virksomheden tager. Ordene elegance, sofistikation, selvtillid, karisma og harmoni er derfor nøgleordene for et ethvert ur blandt Prevetti’s moderne, stilrene urkollektioner. Og i sand Prevetti ånd, bliver der aldrig gået på kompromis med kvaliteten. I Prevetti’s ånd og til Prevetti’s ære.  

Hos Watchia er vi udpeget som autoriseret forhandler af Prevetti i Danmark. Dette er din garanti for at dit Prevetti ur er kvalitetstestet, 100% ægte og hvormed officiel garanti fra mærket medfølger.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata