Spartos
Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

36 varer

Stigende orden
pr. side

Spartos

Maskulint, råt og opsigtsvækkende, tre ord der beskriver både Spartos uret og den ikoniske spartanske krigerkultur fra det 6-4 århundrede (f.kr.), som mærket tager sin inspiration fra. Med inspiration fra de ikoniske spartanske krigere, begiver Spartos sig ind i ethvert nyt design med tanken om, hvad den spartanske mand ville bære på håndleddet i dag. 

Hos Spartos finder du et lækkert udvalg af edgy, rå og opsigtsvækkende designs i maskuline silhuetter. Med spændende design kombinationer, som ellers sjældent ses på markedet i samme  prisklasse, finder du ligeledes et ur som er unikt. Derfor vil du uden tvivl trække opmærksomhed til dig med et fedt Spartos ur på håndleddet. Grundlæggerne af mærket er derudover af den overbevisning, at et fedt ur ikke behøver at koste en formue, og derfor lægges der altid vægt på, at Spartos uret skal være solid værdi for pengene. 

Watchia er autoriseret forhandler af Spartos. Det betyder at den officielle garanti medfølger, når du køber et Spartos ur hos os, og at vi kan garantere urets ægthed.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata