Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

Varer 1-48 af 66

Stigende orden

En historisk arv

Når du køber et Timex ur, køber du mere end bare et tidstykke; du bliver en del af en historie, der strækker sig over mere end 165 år. Dette arv bringer med sig en sikkerhed for tradition og håndværk.

Kvalitet til en god pris

Timex tilbyder høj kvalitet til priser, der er tilgængelige for de fleste. Det betyder, at du kan nyde godt af et pålideligt urværk uden at tømme sparegrisen.

Waterbury Clock Co.

Timex's oprindelige navn var Waterbury Clock Company, og de blev grundlagt i Waterbury, Connecticut, som var kendt som "Amerikas urby" på grund af sin fremtrædende urindustri.

Vidste du at?

Timex har ikke altid kun produceret ure. I løbet af virksomhedens historie har de også fremstillet andre produkter som f.eks. speedometre til biler i 1910'erne og 1920'erne.

Kvartsrevolutionen

I 1970'erne var Timex pionerer i at introducere kvartsure til massemarkedet, hvilket bragte præcise og overkommelige tidsmålere til folket.

Timex i rummet

Timex bidrog til 1960'ernes rumkapløb med ure designet til astronauter. Denne innovation fremhævede brandets evne til at skabe ure til ekstreme forhold.

Bølgen af bæredygtighed

Med Waterbury Ocean-serien går Timex forrest i miljøbevidsthed ved at anvende genbrugsplast fra havene i deres ure, et skridt mod en renere planet.

Symbol på robusthed

"It takes a licking and keeps on ticking," Timex's kendte slogan fra 1950'erne, blev et mantra for holdbarheden, der stadig kendetegner mærket i dag.

Side
pr. side

Timex

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata