Carrie Taylor

Lexington

Details

Astoria

Details

Carrie Taylor Jewelry

Details

Classic Date Sapphire

Details
Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Mærke
Stone
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype
Mærke
Smykke farve
Smykke type
Smykkemateriale

Varer 1-48 af 74

Stigende orden
Side
pr. side

Carrie Taylor New York

Carrie Taylor New York tager inspiration fra den ikoniske by New York City, også kendt som ‘The Big Apple’. Grundlæggerne af mærket oplevede nemlig hvordan byen havde en helt særlig energi, og hvordan dens modeorienterede indbyggere havde en stil som ingen anden de havde oplevet. En by som grundlæggerne af mærket selv beskriver som “en uendelig kilde til inspiration for vores designs”. Samtidig var de enormt fascinerede af, hvordan modeorienterede New Yorkere havde en særlig evne til at style deres outfits på en måde hvor deres ure og smykker var essentielle.

I jagten på inspiration besluttede grundlæggerne sig for at interviewe de modeorienterede New Yorkere. Her opdagede de at New Yorkernes stil afspejlede deres personlighed, og at alt hvad de bar, inklusive deres ure og smykker, var en forlængelse af dette. De lod sig aldrig begrænse af hvad konventionel mode eventuelt dikterede, men gik op i at eksperimentere med deres stil. Derfor var en solid kollektion af tøj, smykker og ure, som kunne mixes og matches på kryds og tværs essentiel. Når det kom til ure og smykker specifikt, opdagede grundlæggerne at en god kollektion altid bestod af både klassiske og unikke designs. De klassiske og simple designs, skulle kunne benyttes til alt i garderoben, og de unikke og spændende designs, skulle kunne sætte prikken over i’et på deres outfits på en mere opsigtsvækkende måde. Disse indsigter blev basen for opbygningen af mærket Carrie Taylor New York. I dag består Carrie Taylor New York’s kollektioner endnu af både klassiske og alsidige styles, men også unikke og opsigtsvækkende styles. Kollektionerne er bundet sammen af elegante, stilede, karismatiske og feminine designs, der fanger New York og dens indbyggeres unikke mode ånd. Urene symboliserer den selvtillid, personlighed og det naturlige raffinement der kendetegner enhver mode orienteret New Yorker. Leder du derfor efter et smukt dameur som kan sætte prikken over i’et på dit outfit, som der udtrykker din personlige stil, så går du absolut ikke galt i byen med et Carrie Taylor New York ur.

Vi er hos Watchia udpeget som officiel forhandler af Carrie Taylor ure i Danmark. På den måde kan vi garantere for urets ægthed, kvalitet og at du får naturligvis den officielle garanti hos mærket ved køb af et Carrie Taylor ur hos os.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata