IndlĂŚser...

Carrie Taylor 32mm Rosegolden Two Tone Classic Date Sapphire CTW505

Vejl. pris 1.399 kr.
Carrie Taylor
PĂĽ lager: Online
Afsendes straks pü alle hverdage ved bestilling før kl. 15.00

Produktet er lagt i din indkøbskurv!

Produktbeskrivelse

Rustfri stĂĽllenke
Den klassiske stĂĽllĂŚnke giver uret et kvalitetslook. En sikker klassisker, du aldrig bliver trĂŚt af!

Juster størrelsen af lÌnken
For selv at kunne justere lÌnken, sü den passer til dit hündled, anbefaler vi, at du køber vores LÌnkevÌrktøj. Hvis du køber den samtidig med et ur, für du hele 67% rabat!

Du kan se pü nedenstüende video, hvordan du bruger vÌrktøjet:


Husk at fjerne led pü begge sider af lüsen. Hvis du eksempelvis skal fjerne 4 led, sü skal du fjerne 2 pü hver side af lüsen. Brug af vÌrktøjet er pü eget ansvar.

Safirglas
Et urglas af safir giver dig den ultimativt bedste beskyttelse af dit ur. Safir er nemlig helt op til 7 gange stĂŚrkere end stĂĽl - dets styrke overgĂĽs pĂĽ Mohs skala kun af diamanter.

Kvarts ur
Et batteridrevet kvartsur fungerer i kombination med kvartskrystal, hvor svingningerne der opstür i krystallen vha. batteriet gør, at viserne bevÌges med en konstant hastighed og dvs. prÌcision. Internationalt kaldes det Quartz.

Vandbeskyttelse til 50 meter (5 bar)
Uret er klassificeret til 5 bar eller 50 meter. Det vil sige, at uret kan tüle berøring med vand, men det er ikke 100% vandafvisende, og derfor bør du ikke bruge det i swimmingpoolen, i badet og lignende steder. MetervÌrdien (50 meter) skal altsü ikke ses som et udtryk for den tilladte dykkedybde. VÌrdien refererer derimod til det lufttryk, som man benytter i den test, hvor man tester for vandtÌthed (ISO 2281). MetervÌrdien pü de 50 meter har at gøre med den trykpüvirkning, der svarer til 50 meters dybde i stilstand. Men nür man bevÌger sig i vand, øges trykbelastningen ganske vÌsentligt, og derfor er den vandbeskyttende grÌnse altsü noget under de 50 meter.

Vigtigt omkring kondens!
Ved hurtige temperaturudsving opstür der et undertryk i uret, som kan betyde, at der dannes kondens inde i uret. Sker det, fremkommer der smü dugdrüber under glasset. Og sü er det vigtigt, at du meget hurtigt für dit ur til urmageren, sü han kan übne urkassen og fü uret tørret. Du kan ikke selv fü fugten til at forsvinde. Og selv om duggen ser ud til at vÌre vÌk, skal du ikke regne med, at fugten er forsvundet. Fugt i urvÌrket kan betyde et ur, der er helt skadet og ubrugeligt. Selv om uret er vandtÌt, kan du ikke sikre dig mod kondens. Ingen ure er kondenssikre, men du kan dog tage dine forholdregler. Undgü alt for voldsomme temperaturÌndringer, for eksempel hvis du gür fra stÌrk vinterkulde og direkte ind i et meget varmt rum eller en varm sauna. Dannes der kondens i dit ur, er der altsü ikke nødvendigvis tale om en fabrikationsfejl, og derfor kan kondens heller ikke danne basis for en reklamation.

Størrelsesguide
Passer uret til dit hündled? Dameure er blevet gradvist større med tiden, og i dag er det typiske dameur i spÌndet mellem 32 og 38 mm i bredde. Har du et lille hündled, bør du derfor lede efter ure omkring 32 mm og mindre. Har du et stort hündled, skal du kigge pü ure omkring 38 mm og opefter.

Produktbeskrivelsen er udarbejdet specifikt til Watchia.dk og mü ikke kopieres helt eller delvist! OvertrÌdelse heraf vil blive mødt af et erstatningskrav.

BemÌrk: Til dette produkt medfølger ikke en manual pü dansk, men en manual pü engelsk kan downloades online eller er vedlagt i Ìsken.

Bedømmelse
Levering

Vi har i dag følgende leveringsmüder:

Leveringsmetoder Danmark Pris
Afhentning pü vores lager - Generatorvej 8C, 2tv, 2860 Søborg - 0-1 hverdage Gratis
Levering til pakkeboks/postbutik - 1-2 hverdage (PostNord) 35 kr
Levering til privatadresse - 1-2 hverdage (PostNord) 49 kr
Levering til arbejdsplads - 1-2 hverdage (PostNord) 49 kr
Levering samme aften (Burd Delivery - København og omegn) 39 kr
Specifikationer
Specifikationer
Diameter32 mm
Tykkelse7 mm
VarekodeCTW505
EAN5714064002379
MĂŚrkeCarrie Taylor
KønKvinder
RemtypeRustfri stĂĽllĂŚnke
Farve pü lÌnke/remRoseguldfarvet, Sølv
LĂŚnkens/remmens bredde16 mm
Rem omkreds10-20 cm
Link type on strapPin Links
LĂĽstypeSommerfuglelĂĽs
Urkasse materialeRustfrit stĂĽl
Case backsideStainless_steel
Gennemsigtig bagkasseNej
Urkassefarveroseguldfarvet, sølvfarvet
UrskivefarveSølvfarvet
GlastypeSafir
Vandbeskyttelse5 atm (Vandsprøjt/regn)
UrvĂŚrkKvarts
Størrelsesguide

Urets størrelse
For bedre at kunne forstü størrelsen pü dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dÌkkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, sü finder du den her


Hvordan müles urets størrelse?
Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, sü er dia meteren reelt bredden mült fra venstre til højre. BemÌrk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne nür de müler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden..

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden pü uret i profil - angives ved at müle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal::
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

VÌrktøjer og pleje

Vi giver dig en stor rabat pü vÌrktøjet: LÌnkevÌrktøj til at afkorte urlÌnker - Vejl. pris 148 kr til at justere størrelsen pü lÌnken ved at tilføje eller fjerne led. Det virker pü alle lÌnker med standard stifter. Du kan ogsü spare penge pü: VÌrktøj til at skifte rem/stift - Vejl. pris 99 kr til nemt at montere eller afmontere en eksempelvis en lÌder eller gummirem.

Vi anbefaler Cape Cod Polishing Cloth + Buffing Cloth, hvis du vil fjerne ridser eller pudse pĂĽ metal (Eksempelvis lĂŚnker eller urkasser). Hvis du er heldig og fĂĽ ridser pĂĽ glasset, kan du bruge: Pudsemiddel til urskiveglas - Beco Polywatch Lens Polishing Cream 211147.

Vi fandt andre produkter du mĂĽske kan lide!
AIW007603 Aistrup Infinity AIW007603
Aistrup Infinity AIW007603
Vejl. pris 899 kr.
Se mere
LTP-1302PRG-3AVEF Casio Classic LTP-1302PRG-3AVEF
Casio Classic LTP-1302PRG-3AVEF
Vores pris 699 kr. Vejl. pris 799 kr.
Se mere
AQ-800E-1AEF Casio Classic AQ-800E-1AEF Casio Classic AQ-800E-1AEF
Casio Classic AQ-800E-1AEF
Vejl. pris 599 kr.
Se mere
ADW00100031 Daniel Wellington Glasgow Rose Lady 0503DW
Daniel Wellington Glasgow Rose Lady 0503DW
Vores pris 499 kr. Vejl. pris 1.099 kr.
Se mere
1540157 HUGO #Show Business 1540157 HUGO #Show Business 1540157
HUGO #Show Business 1540157
Vejl. pris 1.895 kr.
Se mere
RG273RX9 Lorus Ladies RG273RX9
Lorus Ladies RG273RX9
Vejl. pris 548 kr.
Se mere
SWGSG-O55 Rosefield The Octagon XS Chain SWGSG-O55 Rosefield The Octagon XS Chain SWGSG-O55
Rosefield The Octagon XS Chain SWGSG-O55
Vores pris 1.199 kr. Vejl. pris 1.295 kr.
Se mere

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, sü den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen pü hjemmesiden. LÌs mere her Persondata