Seiko

5 Sports

Details

Astron

Details

Prospex

Details

Presage

Details
Indlæser...

Varer 1-48 af 348

Stigende orden
SRPK33K1 Seiko 5 Sports 38mm Automatic SRPK33K1 Seiko 5 Sports 38mm Automatic SRPK33K1
Seiko 5 Sports 38mm Automatic SRPK33K1
Vores pris 2.399 kr. Vejl. pris 2.699 kr.
Se mere
Side
pr. side

Seiko ure til herre og damer

Med over 140 års erfaring og en udvikling der er gået fra en enkelt urmager i hjertet af Tokyo til en af verdens største urmærker, er Seikos univers ikke til at komme uden om. Seiko er i dag kendt for alt fra high-end automatiske ure med nogle af verdens bedste værker, til hverdags ure med kvarts værker. Du kan derfor være sikker på at der et ur til dig fra Seiko. Alle urene fra mærket er præget af det fantastisk japanske håndværk, hvor kvaliteten absolut er blandt den bedste i hele verden uanset prisklassen. Øjet for detaljer er også tydelig i alle designs i alt fra unikke modeller med håndmalede skiver, til klassiske armbåndsure der passer til alle lejligheder.

Hos Seiko finder du forskellige typer ure til mænd og kvinder i forskellige prisklasser. Seiko er kendt for blandt andet sin Seiko Astron linje og sine dykkerure, ure med en præcision andre mærker ikke kan matche. Seiko's Astron og dykkerure indholder enten automatiske, kinetiske eller soldrevne værker. Du finder også elegante 'dress' ure og klassiske armbåndsure til både mænd og kvinder.

I nyere tid er Seiko gået stort ind på at producere mekaniske ure, med Seikos egne værker, produceret på Seikos egne fabrikker i Japan. Alle Seikos værker, ligegyldigt prisklassen, er produceret på Seikos egen fabrik i Japan. Du kan læse meget mere om Seiko på Seikos egen hjemmeside: www.seikowatches.com.

Watchia.dk er udpeget officiel 'Global Brand forhandler' af Seiko både online og i vores fysiske butik. Dette giver os adgang til Seikos eliteserier af eksklusive ure, og det giver dig sikkerhed når du handler dit Seiko ur hos os, da vi som autoriseret dansk forhandler af Seiko garanterer urets ægthed. Derudover får du altid officielt tilbehør med til urene, som garantibevis og æske, både ved køb af standard modeller og specielle æsker ved limiterede og special edition udgivelser. Har du nogen spørgsmål, kan du altid kontakte vores kundeservice her.

 

Fire elite serier fra Seiko

Seiko 5 Sports er en historisk serie fra Seiko af automatiske ure til en skarp pris. Serien har altid bestået af 'value for money' ure, hvor du får nogle af de bedste ure på markedet til prisen. I 2019 blev serien relanceret og består nu af moderne ure med nye automatiske værker fra Seiko til en skarp pris. De første udgivelser i den relancerede Seiko 5 Sports serie tog over for de legendariske SKX modeller, der samtidig udgik fra produktion. I serien finder du både ure med et råt og sporty look, men også mere simple og elegante ure, hvis du er mere til den stil.

Seiko Prospex er Seikos adventure ure, der er bygget som den perfekte ledsager til lands, til vands og i luften. Prospex serien er en videreudvikling af Seikos dykker ure Seiko Diver, der stadig er fantastiske dykkerure, men samtidig kan klare sig perfekt på alle typer eventyr. Siden 1965, med deres første dykkerur, har Seiko en stolt tradition med dykkerure. I Prospex serien finder du blandt andet ure udarbejdet i samarbejde med PADI og Save the Ocean organisationen, som har reulteret i specielle og limiterede modeller. Prospex serien bliver lavet med forskellige værker fra Seiko - både Solar, Kinetic og Automatic værker, som alle er produceret i Japan på Seikos fabrikker.

Seiko Presage er en linje af elegante automatiske 'dress' ure med Seikos egne mekaniske værker. Urene har et eksklusivt design, der pryder ethvert håndled og er kombineret med uovertruffen japansk håndværk. Der er kælet for hver eneste detalje på urene! Her finder du også forskellige modeller som skiller sig ud fra de andre, selvom æstetikken på urene er det samme gennem hele linjen, er det de små detaljer som gør forskellen og som er med til at give hver model sit unikke udtryk.

Seiko Astron er en serie af de mest avancerede ure som Seiko nogensinde har produceret. Urmageri bliver taget til nye højder med Seiko Astron, der har avancerede GPS værker, som bliver ladet op af sol- og lysenergi. Endvidere kan Astron urene få signaler for GPS’er over hele verden, så tiden altid går rigtigt, ligemeget hvor i verden du befinder dig.

 

Automatik, Solar, Kinetic og Quartz!

I dag er Seiko en af de mest innovative ur-producenter på markedet. Seiko har et stort fokus på de klassiske mekaniske ure, som mærket har været en af de førende producenter af i mange år. Seiko har dog ligget nummer et på mange områder med historiske udgivelser tilbage til 1969. Blandt andet udgav Seiko verdens første batteridrevne kvarts ur, og Astron serien var født. I dag er Astron meget mere end et kvarts ur med avancerede soldrevne ure, men Astron bygger på den innovative udgivelse i 1969. Udover at producere kvartsure, der bliver ladet op af sol og lys, så du ikke behøver at skifte batteriet, har Seiko ligeledes formået at kombinere det præcise kvartsurværk med det funktionelle automatiske værk, der gør man ikke skal skifte batteri. Istedet bliver disse typer ure fra Seiko opladet via kinetik, som betyder at de lades op når du bevæger dig mens du har uret på. Uanset dine præferencer og livsstil, finder du med sikkerhed en type ur fra Seiko opfylder dine behov!

Udover de fremhævede serier tidligere på siden, kan du se alle vores Seiko herreure her og vores Seiko dameure her.

Du kan også se følgende populære kategorier fra Seiko:

Klassiske Seiko ure

Automatiske Seiko ure

Solar ure fra Seiko

Kinestiske Seiko ure

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata