Presage

Seiko Presage ure

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Mærke
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Glastype
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

29 varer

Stigende orden

Seiko Presage Cocktail Time - Inspireret af cocktail barens Glamour

Seiko Presage Cocktail Time, er en serie af ure, inspireret af glamouren og eksklusiviteten hos Tokyo’s cocktail barer, der anses som et kunstværk i sig selv. Urenes skiver er udformet i høj kvalitets materialer, med kunstfærdige mønstre og kurvede visere, som strækker sig elegant ud mod skivens indexer. Hvert ur i Cocktail Time linjen varierer i flotte farver, inspireret af forskellige klassiske vinbaserede cocktails. Seiko Presage Cocktail Time linjen er til den, som ønsker et lækkert ur med et tidsløst og eksklusivt design.

pr. side

Seiko Presage er en serie af dressure i eksklusivt design, som passer perfekt både til hverdagsbrug og specielle lejligheder. Presage serien blev præsenteret i foråret 2016 til Baselworld af Seiko, og serien har siden hen virkelig vundet sit indtog i hele verden hos alle urelskere. Urene appellerer til urnørden, der går op i det fine japanske håndværk, men ligeledes til personen, der ønsker sig et ur, man kan have på til alle lejligheder. Selvom Presage urene er inspireret af det klassiske dressur, finder du forskellige designs, der kombinerer den japansk æstitik og håndværk. Du vil med jævne mellemrum finde nye modeller og designs, hvor der typisk også kommer unikke limiterede Seiko Presage modeller.

I Presage urene fra Seiko finder du en variation af de forskellige automatiske værker fra Seiko. Nogle modeller har fået de mere normale automatiske værker fra Seiko, hvor andre modeller har nogle af de mest avancerede automatiske værker, som Seiko laver. Fælles for alle værkerne i Presage urene er, at de er produceret in-house i Japan på Seikos egne fabrikker, hvor de bliver gennemprøvet og kvalitetstestet. Den process bidrager til den høje kvalitet på værkerne og den langvarige høje ydeevne. Alle delene hos presage urene er også produceret in-house hos Seiko, der har mere end 100 års erfaring med japansk urmageri.

Du kan læse mere om Seiko Presage på Seikos egen hjemmeside her.

Seiko Presage er dog blot er af de mange serier, som Seiko har. Du kan læse om og se:

Seiko Prospex ure her

Seiko 5 Sports ure her

Seiko Astron ure her

Du kan også se alle vores dameure fra Seiko og vores herreure fra Seiko her. 

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata