5 Sports

Seiko 5 Sports ure

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

Varer 1-48 af 56

Stigende orden

Udtryk din egen stil med et Seiko 5 sports ur

Blandt Seiko 5 Sports linjen finder du et bredt udvalg af lækre herreure med et eksklusivt udtryk og et lækkert sporty eller street design. Du finder derfor med sikkerhed dit nye yndlingsur i Seiko 5 sports linjen hvis den type design er noget for dig. Vælg en stilet sort Seiko 5 sports model for et strømlinet og maskulint look der passer til ethvert outfit eller vælg en model med en frisk og opsigtsvækkende farvekombination der virkelig sætter uret i fokus.

Elsket siden 60’erne

Det føste Seiko 5 ur kom på markedet i 1963. Uret blev kaldt “Seiko Sportmatic 5” og var både mærkets og Japan’s første automatiske dag-dato ur nogensinde. Tallet “5” stod for at ethvert Seiko 5 ur fremover skulle indeholde fem specifikke egenskaber:

  • Et automatisk urværk

  • Dag-Dato display ved urets kl.15 position

  • Vandresistens

  • Nedsænket krone ved urets kl. 16 position

  • En urkasse og rem bygget til at holde

Kombinationen af disse egenskaber og med implementeringen af stødsikkerhedsteknologi, giver Seiko 5 Sport urene sit genkendelige udseende og styrke.

Side
pr. side

De første Seiko 5 Sports ure blev udgivet for mere end 50 år siden. Siden er der sket meget, og Seiko har haft fokus på forskellige serier. I 2019 udgik de legendariske SKX modeller af produktion, og Seiko 5 Sports blev relanceret i nye moderne designs. Efter relancheringen har Seiko 5 Sports virkelig har gjort sit indtog på markedet. Med de første modeller fra relancheringen af Seiko 5 Sports var det tydeligt, at urene skulle overtage fra SKX automatic modellerne, men stadig have et nyt frisk look. Seiko har ikke skuffet, og med en stor kollektion af ure i dykkerstilen, men senere også med andre designs, så der er noget for en hver smag. Vi anser Seiko 5 Sports som det ultimative value for money ur med et fedt design - både til urnørden eller til personen, som ønsker et fedt ur på armen, som man kan stole på.

Se de seneste officielle udmeldingen fra Seiko på deres hjemmeside her.

Se de andre eksklusive serier på Watchia ved et trykke på det pågældende link:

Seiko Astron

Seiko Prospex

Seiko Presage

Du kan også se alle Seikos dameure og herreure.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata