Prospex

Seiko Prospex ure

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Mærke
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

Varer 1-48 af 60

Stigende orden

Seiko Prospex & PADI

Seiko har gennem flere år haft et tæt samarbejde med verdens største dykker netværk PADI (Professional Association of Diving Instructors), der ligeledes er verdens førende dykker trænings organisation. Det officielle samarbejde mellem Seiko og PADI skaber hvert år nogle fantastiske modeller, der tager udgangspunkt i velkendte Seiko Prospex modeller, men får PADI’s logo på skiven, og får de velkendte blå og røde farver, som man forbinder med PADI. Urene har de samme specifikationer og robusthed, som alle andre Seiko Prospex modeller. Seiko Prospex Padi urene har også de samme værker, og de er produceret sammen med de andre Prospex ure under samme strenge krav.

Seiko Prospex Save The Ocean

Seiko indgik i 2018 officielt et samarbejde med den kendte dykker Fabien Cousteau. Det er der kommet nogle fantastisk fede og unikke modeller ud af, som Cousteau blandt andre bærer på sine dyk. Udover denne utrolige model, er der kommet nye "Save the Ocean" modeller, der gør brug af det klassiske kendte Prospex design, men alligevel skiller sig ud med deres ikoniske skiver. Den nuancerede blå farve er inspireret af blåhvalen, der ifølge Seiko, symboliserer noget af det mest fantastiske ved havet. En del af overskuddet for alle "Save the Ocean" modeller går til Fabien Cousteaus Ocean Learning Center, der arbejder mod et forbedret havmiljø. Fokusområderne for instituttet er problemerne der opstår, med den enorme mængde af plastik der ender i havet, samt fokus på den globale opvarmnings effekt på havmiljøet. Seiko ønsker med udgivelserne at sætte fokus på disse problemstillinger og samtidig støtte den gode sag økonomisk.

Seiko Prospex #StreetSeries

Seiko Prospex Street Series, er en nyere serie fra Prospex linjen, som blev annonceret i 2018 og kom til Danmark i starten af år 2019. Denne serie fra Prospex linjen, er inspireret af det originale Seiko Divers ur fra 1975. De nye "Street Series" ure, har den samme ikoniske ydre beskyttelse, men med et mere kompakt design, der er perfekt bylivet. Seiko Prospex udfordrer med den nye serie alle grænser for urdesign - "Street Series" tilfører nemlig en helt unik tilgang til Prospex universet. Urene er lette og har fået en forstærket urkasse, udført i et yderst moderne design. De forstærkede silikoneremme kan klare enhver form for slid, så du trygt kan stole på dit ur, selv under action.

Street Series skiller sig ud med sin tredimensionelle krans, hvor man tydeligt ser, at Seiko virkelig har givet den ekstra gas med fokus på detaljerne. Den slidstærke silikonerem har oven i købet fået rå lædertekstur, for at skille sig ud fra den traditionelle type af silikonerem. For at fuldende looket, går den rå tekstur igen på urenes skiver, der har fået et unikt camoflage mønster.

SRPH15K1 Seiko Prospex Tortoise SRPH15K1
Seiko Prospex Tortoise SRPH15K1
Vores pris 4.499 kr. Vejl. pris 4.599 kr.
Se mere
Side
pr. side

Prospex er en serie fra Seiko, der udspringer af deres dykkerure. Seiko producerede sit første dykkerur helt tilbage i 1965, hvor det var det første japansk produceret dykkerur blev udgivet af Seiko. Siden da har Seiko løbende forbedret urene, der nu har udviklet sig til Seiko Prospex serien, hvor Seiko har udviklet dykkeruret til et adventureur. Seiko Prospex er en serie are ure, som er perfekt både til lands, til vands og i luften. Urene er stadig pålidelige dykkerure, som også viser sig i samarbejdet med PADI, men de excellerer også i naturens andre elementer.

Navnet på serien ‘Prospex’ er en sammentrækning af de engelske ord “Professional Specifikations”, der symboliserer seriens høje krav til specifikationerne. Det høje krav til urene gælder både holdbarhed, præcision, vandtæthed og generel performance. Seiko har skabt det perfekte outdoor ur til at følge dig på dine eventyr. Mange af Seiko Prospex seriens ure har stadig inspiration fra de klassiske dykkerure tilbage fra de tidlige år i Seikos historie af ikoniske dykkerure. Designs vi er helt vilde med.

Alle urene i serien er udstyret med Seikos in-house urværker, der er produceret på Seikos egne fabrikker i Japan, ligegyldigt om der er tale om et kinetisk, automatisk eller et solar værk. Urene er omhyggeligt designet og produceret med japansk præcisition og håndværk, man eksempelvis finder skruekrone på alle Prospex urene. Kvaliteten er selvfølgelig også afspejlet i prisen, men selv om prisen er højere end nogle andre mekaniske ure, får man meget ur for pengene og et ur, der vil følge dig i mange år!

Vil du vide mere om Seiko Prospex, kan du se mere om urene på Seikos globale hjemmeside her.

Vi har selvfølgelig også Seikos andre serier. Du kan se og læse mere om:

Seiko Presage serien

Seiko 5 Sports serien

Seiko Astron ure her

Vil du se alle Seiko herreure tryk her. Hvis du vil se alle Seiko dameure tryk her.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata