Astron

Seiko Astron ure

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Mærke
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkasse materiale
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris

3 varer

Stigende orden
pr. side

Med Astron skabte Seiko verdens første GPS ur med et solar værk, så du bare med et klik har den præcise tid på et ur, du aldrig behøver at skifte batteri på. Siden det første har Seiko løbende optimeret uret, så vi i dag med Seiko Astron har en af de mest avancerede armbåndsure på markedet, med en utrolig præcisition i et elegant og eksklusivt design. Alle urkasserne har fået Seikos Zaratsu polering, som er en polering i hånden og skaber fantastiske lysreflektioner. Et unikt touch som virkelig får urene til at skilde sig ud. Alt omkring Astron er blevet nørdet helt ned i de mindste detaljer, og der er virkelig kælet for detaljen. Astron er uden tvivl japansk håndværk i aller højeste klasse og en serie, Seiko selv er meget stolte af. Udover tiden vil datoen altid være korrekt ind til d. 28 Februar 2100, så der er nogle år at løbe på endnu! Indtil da har uret altid signal fra mindst 4 satelitter, så du kan være helt sikker på, at tiden bliver indstillet korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til et af urene, eller ønsker du rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os her.

Du kan også se Seiko Astron urene på Seikos egen hjemmeside her.

Udover Astron har vi som Global Brand forhandler også adgang til Seikos andre linjer:

Se Seiko 5 Sports linjen her

Se Seiko Prospex linjen her

Se Seiko Presage linjen her

Hvis du ikke vil se efter linje kan du se vores Seiko ure til damer eller vores Seiko ure til herre 

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata