Astron

Seiko Astron ure

IndlĂŚser...
Filtrer
Filtrer efter
MĂŚrke
Remtype
Farve pĂĽ lĂŚnke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
LĂĽstype

4 varer

Stigende orden
pr. side

Med Astron skabte Seiko verdens første GPS ur med et solar vÌrk, sü du bare med et klik har den prÌcise tid pü et ur, du aldrig behøver at skifte batteri pü. Siden det første har Seiko løbende optimeret uret, sü vi i dag med Seiko Astron har en af de mest avancerede armbündsure pü markedet, med en utrolig prÌcisition i et elegant og eksklusivt design. Alle urkasserne har füet Seikos Zaratsu polering, som er en polering i hünden og skaber fantastiske lysreflektioner. Et unikt touch som virkelig für urene til at skilde sig ud. Alt omkring Astron er blevet nørdet helt ned i de mindste detaljer, og der er virkelig kÌlet for detaljen. Astron er uden tvivl japansk hündvÌrk i aller højeste klasse og en serie, Seiko selv er meget stolte af. Udover tiden vil datoen altid vÌre korrekt ind til d. 28 Februar 2100, sü der er nogle ür at løbe pü endnu! Indtil da har uret altid signal fra mindst 4 satelitter, sü du kan vÌre helt sikker pü, at tiden bliver indstillet korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmül til et af urene, eller ønsker du rüdgivning, er du altid velkommen til at kontakte os her.

Du kan ogsĂĽ se Seiko Astron urene pĂĽ Seikos egen hjemmeside her.

Udover Astron har vi som Global Brand forhandler ogsĂĽ adgang til Seikos andre linjer:

Se Seiko 5 Sports linjen her

Se Seiko Prospex linjen her

Se Seiko Presage linjen her

Hvis du ikke vil se efter linje kan du se vores Seiko ure til damer eller vores Seiko ure til herre 

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, sü den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen pü hjemmesiden. LÌs mere her Persondata